Recepta de les croquetes de peix de l’àvia Cristineta a @laplatjeta.

Les croquetes són un bon recurs d’aprofitament per a aquell peix que ens ha quedat rondant per la nevera o el congelador.  A  l’hora ens permet que els més petits de la casa (i de vegades els no tan petits) mengin més i més variat peix.

Us expliquem com fa croquetes de peix l’àvia Cristineta.

croquetes

Primer escalda el peix, fent-lo bollir molt poca estona amb el que tingui de verdures (pastanaga, ceba…) i l’escorre bé. Quan es fred, l’esmicola i si cal, com en el cas de les gambes, les talla a trossets.

Comença a fer un sofregit de ceba i all. Quan està  apunt, hi afegeix el peix esmicolat i el sofregeix.

M’entrestant, prepara  una beixamel clàssica.  En els últims temps, de llet d’arròs i, de vegades, amb farina de mill, per als intolerants. Quan la té apunt, hi afegeix el sofregit de peix, barreja bé i ho deixa tota la nit a la nevera.

L’endemà fa la forma de croquetes o boletes i les arrebossa amb farina de galeta. Ja estan preparades per fregir o fer-les al forn!

No deixeu de provar-les!

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: