Sabeu l’història de l’enfonsament del primer barco de pesca de Jose Antonio Caparrós?

Doncs ja està publicada!  El nou llibre de Arturo San Agustin ‘En mi barrio no habia chivatos’ ens enganxa amb les històries d’alguns  protagonistes de la Barceloneta. “Un llibre que comencem a llegir poc a poc al començament, però que de seguida ens enganxa i no podem deixar de devorar…”

El llibre comença amb la història de l’enfonsament del General Aranda, la primera barca de pesca de Jose Antonio Caparrós. Entre d’altres, també explica les històries del seu pare, el pescador al que anomenaven “el niño” i les de molts altres figures emblemàtiques de la Barceloneta popular.

«Ya soy lo que quise ser. Nada, pues, digno de mención. Pero siendo lo que soy, nunca he olvidado lo mucho que le debo a un barrio, la Barceloneta, en el que crecí y soñé. El mío era el barrio marinero y pescador de Barcelona. Y en aquel barrio no había chivatos»

Voleu llegir mes?

 

Ahir, es va fer el dinar de presentació a l’associació d’estibadors portuaris de Barcelona, al cor de la Barceloneta.  On vam poder gaudir de la companyia d’amics,  dels fideus arrossejats amb gambes del Nus i l’Ostia que cuina el Paco Salgado, mentres parlàvem de les històries del llibre i de moltes altres que queden pendents i no deixarem que desapareguin de la nostra memòria.

Per la nostra part, tant de LaPlatjeta i de la família Caparrós, ens emociona que l’Arturo ens ajudi a mantenir la memòria històrica de la nostra família incloent-la en aquest llibre tan especial. Moltes gràcies!

Dinar Arturo San Agustín (6).jpg

FOTO: Ed. Comanegra.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: