La Quaresma i el peix de @laplatjeta

unnamed

La tradició marca que durant l’època de la quaresma el peix hauria de ser l’aliment estrella. La gastronomia de Quaresma promou el consum de peix, tals com el bacallà i les sardines.

Moltes vegades volem seguir una dieta saludable com la mediterrània però després ens costa afegir el peix com a element quotidià.  D’altres vegades possem l’excusa del preu, però en aquest cas, la sardina és un bon model de peix a seguir: saludable i de bon preu. Per cert, la sardina és un dels aliments amb més aportació d’omega 3, a més de vitamina A i D. En realitat alimenta bastant més que el llenguado o el rap, però sovint no té tan bona fama.

De qualsevol manera, la Quaresma ens sembla una bona excusa per menjar peix i redescobrir algunes tradicions i receptes… en teniu alguna que volgueu compartir amb nosaltres?

Envieu-nos-la a gourmet@laplatjeta.org i la compartirem amb els altres gourmets!

Salut i bon peix!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: